Vi tilfører din bedrift kompetanse innen salg og markedsføring
Lei en markedssjef
spacer

Vi tilbyr

LinkPartner tilbyr uavhengig rådgivning og hjelp til effektiv gjennomføring av bedriftens salgs- og markedsføringsarbeid. Vi kan tilføre de nødvendige ressurser når DU trenger det! Vi tilbyr bistand både for korte prosjekter og faste oppdrag, alltid i tett samarbeid med bedriftens ledelse.

Les mer 
spacer

Hvorfor

Markedsføring er i dag livsnødvendig for å overleve i et knallhardt konkurransemarked. Allikevel svikter det for svært mange både i planlegging og gjennomføringen. Felles for svært mange bedrifter er at de har gode idèer, men de mangler nok kompetanse om markedsføring og utviklingen innefor de forskjellige mediene. .
Les mer 
spacer

Linkpartner

LinkPartner leverer tjenester og løsninger innenfor markedsføring, merkevarebygging og web tjenester. LinkPartner består av personer med lang erfaring og solid kunnskap innenfor markedsføring, merkevarebygging og web fra lederstillinger og nøkkelposisjoner i næringslivet i Rogaland

Les mer
spacer

Webdesign

Et godt webdesign er svært viktig for både og bli synlig i søkemotorer, men også for å få kunden til å bli værende på siden. Riktig kommunikasjon gir resultater. Linkpartner samme med sammarbeidspartnere har lang erfaring i utvikling av nettsteder og leveranse av publiseringsløsning for web. Vi kan søkemotoroptimalisering.
Les mer
spacer

Grafisk design

Linkpartner har sammen med våre samarbeidspartnere mange års erfaring med produksjon av grafisk materiell og trykksaker. Vi leverer design, kan ta oss av trykkeprosessen eller levere trykkeklare filer om du ønsker å ta deg av trykkingen selv. Har du behov for en trykksak du kan printe selv leverer vi det mest hensiktsmessige filformatet.
Les mer
spacer

Rådgivning

Behovet for en god strategi er like stort uansett størrelse på bedriften. I mange bedrifter er det daglig leder som også må ta hånd om markedsføringen, i tillegg til alle sine andre oppgaver. Det har da lett for å bli en kopi av det som er gjort tidligere, og lite tid og rom for å lage gode planer og strategier.

Les mer
spacer

Gjennomføring

Det hjelper lite med gode planer dersom det glipper i formidlingen og gjennomføringen. Det er ikke nok å ta en bestemmelse, man må også sette den i verk. Vi i LinkPartner har lang erfaring, høy gjennomføringsevne og flere gode samarbeidspartnere i ryggen.


Les mer
Copyright © 2013 All Rights Reserved.
LinkPartner AS
Pb 8115
4068 Stavanger

Tlf: +47 911 99 477

post@linkpartner.no
SALG / MARKEDSFØRING / WEB / LOGO / FIRMAPROFILERING / MARKED / PROFIL / SØKEMOTOROPTIMALISERING / SEO /
MARKEDSFØRING / WEB / LOGO / FIRMAPROFILERING / MARKED / PROFIL / SØKEMOTOROPTIMALISERING / SEO
Kontakt
kompetanse
Kart